sunshiners-bloem-03
Menu

header sunshiners-2

Loading

De kwekers van alle Sunshiners® producten zijn vader en zoon Jos en Jeffrey van den Berg. Op hun kwekerij in Voorschoten in Nederland worden de planten met de grootste zorg en aandacht gekweekt. Zij geven je graag een paar tips om veel plezier te hebben van alle Sunshiners® producten.

Tips

 

Planten zijn net als mensen. Ze hebben regelmatig honger en dorst en willen zich comfortabel voelen. Zorg daarom voor voldoende licht, water en voeding passend bij uw plant.
 
Voor u water geeft kunt u het beste even voelen aan de potkluit of deze nog vochtig is of til de plant even op. Te veel water geven is net als te weinig water geven niet goed.
 
Onze planten zijn voorzien van extra voeding voor de komende 6 maanden zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zorg dat u nadien wel extra voeding gaat geven om de bloei te houden.
 
Planten zorgen voor extra sfeer in huis. Je houdt ze gezond door goed te kijken hoe het met je plant is en de juiste aandacht te geven. Met behulp van de extra verzorgingsinformatie kunt u volop blijven genieten van uw plant.
 

Voor de specifieke verzorging van jouw plant kijk je hier

oleander-pure-parfum-logosunshine-blok-oleander
hibiscus-pure-sunshine-logosunshine-blok-hibiscus
croton-pure-colour-logosunshine-blok-croton

Heb je een vraag?

Frequently asked Quentions (FAQ)
Bekijk hier de veelgestelde vragen over de Sunshiners® planten.

Bekijk alle vragen

 

 

Handige downloads verzorging

Download of print hier voor uzelf of voor een ander de verzorgingsdownload

 

 

Reageer!

Kijk ook eens op onze facebookpagina en laat weten wat je van Sunshiners® en haar producten vindt.

Je kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij laten ons graag inspireren door jouw ervaringen en opmerkingen.

 

 


sunshine-grow-logo

SunshineGrow | copyright ©2018
Design & realisation primalabel.eu