sunshiners-bloem-03
Menu

header sunshiners-3

Loading

Sunshiners® makes you happy!

Laat je verleiden door de kleuren, geuren en vormen Sunshiners. De planten van het plantenlabel Sunshiners brengen sfeer en gezelligheid in huis en decoreren je woonomgeving. Of het nu gaat om een Hibiscus, Oleander of Croton, van Sunshiners wordt iedereen blij. Lees op deze site meer over de verzorging van uw product of kijk eens op onze facebookpagina.

Bekijk ook eens de video hiernaast en geniet!

sunshine-blok-oleander

Met zijn prachtige, zoetgeurende bloemen is een oleander ware verwennerij voor de zintuigen. In de zomer zet je de plant buiten om tijdens lange, zoele zomeravonden van zijn gezelschap te kunnen genieten.

Read more

 

 

sunshine-blok-hibiscus

De weelderige bloemen van de hibiscus verrassen je telkens weer. De bloemen bloeien een of hooguit twee dagen, maar telkens springen er weer nieuwe knoppen open. Daardoor is het een heel levendige plant, die er elke dag anders uitziet!

Read more

 

 

sunshine-blok-croton

Knalgeel, feloranje, vuurrood en frisgroen. Dit kleurenspektakel zorgt ervoor dat de Croton nooit verveelt. Het is een extravagante sfeermaker die je leven meer kleur geeft. Voor mensen met lef!

Read more

 

 

Heb je een vraag?

Frequently asked Quentions (FAQ)
Bekijk hier de veelgestelde vragen over de Sunshiners® planten.

Bekijk alle vragen

 

 

Handige downloads verzorging

Download of print hier voor uzelf of voor een ander de verzorgingsdownload

 

 

Reageer!

Kijk ook eens op onze facebookpagina en laat weten wat je van Sunshiners® en haar producten vindt.

Je kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij laten ons graag inspireren door jouw ervaringen en opmerkingen.

 

 


sunshine-grow-logo

SunshineGrow | copyright ©2018
Design & realisation primalabel.eu